010 - 480 57 47 info@beauterygabrielle.nl

Gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering

Beautery Gabriëlle biedt een breed scala aan huidverbeterende behandelingen met de producten van Sothys. Aan de hand van een huidanalyse en een persoonlijk gesprek wordt er een behandelplan met jou opgesteld. Zowel voor de behandeling in de salon als voor de huidverzorging thuis.

Hieronder krijgt je een indruk van de diverse behandelingen en de prijzen. Soms worden behandelingen "op maat" gemaakt of gecombineerd en behandelingen kunnen ook in kuurverband worden gegeven. Hier wordt van te voren een persoonlijke prijsopgave voor opgemaakt.

Wil je jouw huid verbeteren en wil je weten wat ik voor jouw huid kan doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Saisonnière

Omdat de huid in de herfst en winter andere behoeften heeft dan in de lente en zomer komt Sothys twee keer per jaar met een Limited Edition gezichtsbehandeling met producten afgestemd op het seizoen. Deze behandelingen hebben altijd een zalige nieuwe geur, een sterk voedende werking en zijn heerlijk ontspannend.

Er zijn twee mogelijkheiden:
- Saisonnière Relax; reiniging, verwijderen van dode huidcellen, 2 massages en 2 maskers, serum en nabehandelin voor € 69,- .
- Saisonnière Complet; een uitgebreide Relax behandeling inclusief dieptereiniging en harsen van de wenkbrauwen voor € 79,-.

Limited edition dus boek nu, want op=op!

Organics

Het Advanced Research Laboratory van Sothys heeft de perfecte combinatie tussen organische huidverzorging en efficiéntie gecreëerd. Een Organic gecertificeerde en vegan lijn met een cosmeseutische "touch" om de huid te hydrateren en te ontstressen.

Er zijn drie mogelijkheiden:

- Organics Relax; Reinigen, peeling, serum, massage van met een masker en nabehandeling voor € 47,50.
- Organics Vitalité; Reinigen, peeling, dieptereiniging, harsen van de wenkbrauwenserum, masker
en nabehandeling voor € 66,50,
- Organics Caresse; een uitgebreide Relax behandeling inclusief dieptereiniging en harsen van
de wenkbrauwen voor € 79,50.

Hydra4 Prestige *nieuw*

In 6 fasen zorgt deze intensief hydraterende behandeling voor verbetering van de vochtbalans in de huid, laat de huid voller aanvoelen en geeft een jeugdige uitstraling. Deze hoogwaardige behandeling combineert 4 soorten hyaluronzuur met 2 door Sothys gepatenteerde actieve bestanddelen voor een optimaal resultaat.

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd, dode huidcellen en huidoneffenheiden worden verwijderd, 4 massages en een masker ten behoeve van ontspanning en voeding van de huid, harsen van de wenkbrauwen en een nabehandeling aangepast op het huidtype voor € 95,-.

Deze behandeling wordt ook in kuurverband aangeboden. De prijs hiervan is afhankelijk van het persoonlijk huidadvies.

Jeunesse Prestige

In deze verjongende behandeling worden 8 specifieke formules gebruikt om tekenen van huidveroudering te corrigeren. Het Advanced Research Laboratory van Sothys heeft het tri-complex ontwikkeld om de stevigheid en elastischiteit van de huid te verbeteren, rimpels en fijne lijntje te vervagen en de huid weer te laten stralen.

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd, de teint van de huid wordt geëgaliseerd, dode huidcellen en huidoneffenheiden worden verwijderd, 4 massages en 2 maskers ten behoeve van ontspanning, voeding en versteviging van de huid, harsen van de wenkbrauwen en een nabehandeling aangepast op het huidtype
voor € 95,-.

Deze behandeling wordt ook in kuurverband aangeboden. De prijs hiervan is afhankelijk van het persoonlijk huidadvies.

Detox Energie Prestige

In 6 fasen wordt de impact van vervuiling op de huid verminderd en de energie in de cellen gestimuleerd. Vervuiling van de huid, verstopte poriën, een verstoord microbioom van de huid dragen bij aan een vale huid en versnelling van het verouderingsproces. Na deze behandeling is de huid zichtbaar schoner, egaler, straalt en is beter bestand tegen omgevingstress.

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en ontgift, dode huidcellen en huidoneffenheiden worden verwijderd, 2 massages ten behoeve van ontspanningoxygenatie en in balans brengen van de huid, een masker met 4 formules voor bescherming tegen vervuiling en detoxing, harsen van de wenkbrauwen en een nabehandeling aangepast op het huidtype voor € 95,- .

Deze behandeling wordt ook in kuurverband aangeboden. De prijs hiervan is afhankelijk van het persoonlijk huidadvies.

Secret Excellence

Deze exclusieve beleving onthult direct en langdurig de jeugdigheid van de huid. Geniet van heerlijke geuren en een gevoel ultieme ontspanning in 11 fasen met ultra geconcentreede producten en specifieke massage technieken. De huid ziet er na één behandeling zichtbaar jonger uit (4 jaar!) dankzij onder andere stamcellen van de roos, precieuze olie van de porseleinbloem en extract van perzikbloemblaadjes.

Tijdens deze behandeling, omringd door heerlijke geuren, wordt de huid gereinigd, dode huidcellen en huidoneffenheiden worden verwijderd, 6 massages en 3 masker ten behoeve van ontspanning, voeding, versteviging en verjonging van de huid, harsen van de wenkbrauwen en een unieke nabehandeling voor € 159,- .

Deze behandeling wordt ook in kuurverband aangeboden. De prijs hiervan is afhankelijk van het persoonlijk huidadvies

SPA Prestige

De ultramilde texturen van deze behandeling zijn zo geformuleerd dat ze rekeing houden met de gevoeligheid van de huid. In 4 fasen wordt, met parfumvrije, hypoallergene producten met thermaal water van SPA, de huid gekalmeerd, verzacht, beschermd en in balans gebracht.

Tijdens deze behandeling wordt de huid op zeer milde wijze gereinigd, dode huidcellen en huidoneffenheiden worden verwijderd, 3 massages en een masker ten behoeve van ontspanning, voeding en het kalmeren van de huid, harsen van de wenkbrauwen en een nabehandeling aangepast op het huidtype voor € 95,- .

Deze behandeling wordt ook in kuurverband aangeboden. De prijs hiervan is afhankelijk van het persoonlijk huidadvies.

Propeel Intensif

Een behandeling op basis van glycol en salycil zuur om de textuur van de huid te verfijnen, poriën te verfijnen, de huid te reinigen, de teint te egaliseren en het stimuleren van de celdeling van de huid.

Er zijn twee mogelijkheiden:

- Propeel Intensif; reinigen, dode huidcellen verwijderen door middel van een crème peeling, Pro Peel, huidoneffenheiden met behulp van de Desquacrème verwijderen, en een nabehandeling € 69,- .
- Propeel Intensif; reinigen, dode huidcellen verwijderen door middel van een crème peeling, Pro Peel, huidoneffenheiden met de deep cleanser én met behulp van de Desquacrème verwijderen, het harsen van de wenkbrauwen en een nabehandeling aangepast op het huidtype voor € 95,- .

Deze behandeling wordt ook in kuurverband aangeboden en/of gecombineerd worden met andere behandelingen. De prijs hiervan is afhankelijk van het persoonlijk huidadvies.