010 - 480 57 47 info@beauterygabrielle.nl

Een greep uit het assortiment...

Sothys heeft talloze producten en vele diverse lijnen zodat ieder huidtype en iedere huidconcitie behandelt kan worden. Zowel thuis als in de salon.
Behandelingen en producten ondersteunen elkaar voor een schitterend en blijvend resultaat. Hieronder zijn een aantal lijnen en producten uitgelicht. Voor een passend huidverzorgingsadvies ben je welkom in de salon voor een gratis en vrijblijvend gesprek en een huidanalyse.

REINIGING

Het is essentieel de huid twee maal per dag te reinigen voor de dagelijkse behandeling van de huid zodat voedende producten beter worden opgenomen en de werking hiervan wordt geoptimaliseerd. Voor ieder huidtype is een aangepaste reiniging en lotion verkrijgbaar.


DIEPTEREINIGING

Sothys heeft diverse peelings ontwikkeld om de huid ook thuis grondig te kunnen reinigen en dode huidcellen te verwijderen. Naar gelang het huidtype kan een peeling 1 à 2 keer per week worden toegepast. Voedende producten zoals een serum, crème of masker kunnen zo beter door de huid worden opgenomen.

DESQUACREM

Voor de ultieme reiniging van de poriën is er de Desquacrem; ontwikkeld om huidonzuiverheden aan te pakken.  Dit product heeft een verbluffend effect op verstopte poriën. Zelfs al na één keer!
Afhankelijk van het huidtype wordt de Desquacrem  eens in de twee weken tot 2 keer per week gebruikt, al dan niet in combinatie met een peeling voor een optimaal resultaat.

VOCHTARME HUID

Dit huidtype wordt vaak getekend door fijne lijntjes, een vale teint, voelt soms trekkerig aan en kan zelfs schilfertjes vertonen. De Organics lijn bestaat uit een reiniging, peeling, masker en een heerlijke emulsie om de vochtbalans te herstellen.
Om de huid te regeneren voor duurzame hydratatie is de intensieve Hyaluronic acid 4 lijn ontwikkeld.

DROGE HUID

De Nutrition lijn van Sothys bestaat uit 2 sterk-voedende crèmes in twee verschillende texturen; rijk en ultra rijk. En een speciaal ontwikkeld S.O.S. serum om de huid direct een zacht en comfortabel gevoel te geven.
Behalve het directe effect van deze producten wordt het microbioom van de huid hersteld en zal de uit ook op lange termijn prettig aanvoelen en wordt de weerbaarheid van de huid verbeterd.

GEVOELIGE HUID

Dit huidtype is meestal fijn van structuur, trekkerig en raakt snel geïrriteerd door bepaalde omstandigheden. De parfumvrij, hypoallergene SPA lijn van Sothys op basis van thermaal water herstelt en beschermt de huid, brengt de huid terug in balans en geeft een comfortabel gevoel. De lijn bestaat uit een 24h crème aangepast op het huidtype, een masker en een direct kalmerend SOS serum.

HYALURONIC ACID 4

Onze huid bevat van nature hyaluronzuur; een stof die onze huid soepel en veerkrachtig houdt. Als het hyaluronzuur gehalte in de huid afneemt ontstaan er droogte-rimpeltjes en kan de huid trekkerig en oncomfortabel aanvoelen.
De Hyaluronic acid 4 lijn bestaat uit een intensief hydraterend en regenererend serum, een romig masker voor directe hydratatie en souplesse en een sterk hydraterende en beschermende crème, verkrijgbaar in twee texturen.
Deze producten sluiten naadloos aan op de
werking van de speciale Hyaluronic acid 4 instituutbehandeling en zijn dus een perfecte ondersteuning voor thuis.

JEUNESSE CRÈME

Naarmate we ouder worden vertraagt de celvernieuwing. De aanmaak van collageen en elastine neemt af. Er onstaan rimpels en de huid verslapt. Sothys heeft het βP3 complex ontwikkeld en dit verwerkt in verschillende crèmes en verschillende texturen die huidveroudering door externe factoren zichtbaar bestrijden. Omdat er verschillende gradaties in huidveroudering zijn wordt de 24h crème op de behoefte van de huid aangepast. Deze crème sluit naadloos aan op de werking van de speciale Jeunesse instituutbehandeling en vormt de perfecte ondersteuning voor thuis. In combinatie met één van de Jeunesse Serums wordt de werking geoptimaliseerd en versterkt.

JEUNESSE SERUM

Sothys heeft 6 serums ontwikkeld tegen huidveroudering met elk een concentraat aan actieve bestanddelen met een doelgerichte werking. De levenswijze, het seizoen, de reële leeftijd van de huid, kwaliteit van de verzorging zijn enkele factoren die invloed hebben op de toestand en de behoefte van de huid. Voor elke huid aangedaan door deze factoren is een geschikt serum dat je helpt bij het verzorgen, verbeteren en jeugdiger maken van je huid.
De texturen zijn zodanig ontwikkeld dat deze bestanddelen snel en diep in de huid dringen en er meerdere producten over elkaar heen gebruikt kunnen worden