010 - 480 57 47      info@beauterygabrielle.nl

BEAUTERY MINI HOME KIT €39,-Beautery Mini Home Kit

Met een aantal mooie producten van Sothys heb ik de “Beautery Mini Home Kit” samengesteld. Hiermee kun je jezelf 2 à 3 behandeling geven om je huid even een goede boost te geven en, met ondersteuning van een goede dagelijkse verzorging,
je huid zo weer in goede/betere conditie brengen en/of houden.
De Beautery Mini Home Kit bestaat uit 8 verschillende producten. Dit alles in een prachtige verpakking en natuurlijk een uitgebreide omschrijving van de producten en uitleg van de behandeling.

Neem contact op voor meer informatie of klik hier.

BEAUTERY SOS HAND KIT € 14,50

In deze tijd nu we extra vaak onze handen wassen zal de huid van je handen vaak droog en ruw aanvoelen. Je huid kan zelfs zo aangedaan zijn dat je kloofjes en/of eczeem-achtige plekken krijgt. Dit komt omdat je de natuurlijke beschermlaag van je handen hebt "afgewassen" en deze nauwelijks de tijd krijgt om te herstellen.
Je handen kunnen wel wat hulp gebruiken!

Daarom heb ik de Beautery SOS Hand Kit samengesteld met hierin een sterk voedende créme en een elixer om 's nachts de huid te helpen herstellen en een verzorgende handcrème waarmee je de handen overdag beschermt.

Ook deze producten zitten in een prachtige verpakking met een uitgebreide omschrijving van de producten.

Beautery SOS Hand Kit

SOTHYS SAISONIÈRE € 64,95

Deze set bestaat uit 3 limited edition lente/zomer producten die onweerstaanbaar zijn door de heerlijke zoet-frisse geur van framboos en zwarte bes. De producten zijn ook los verkrijgbaar en kosten € 25,- per stuk.


Gelée Micellaire DéSothys L/Z limited editionmaquillante 200 ml Een heerlijk product verrijkt met micellen voor een efficiënte, zachte reiniging. Extract van framboos en zwarte bes zorgen voor fruitig verfrissing, remineralisering en versteviging van de huid.

Gommage Masque 2 en 1 40 ml
Dit fruitige 2-in-1 peelingmasker is rijk aan roze klei, plantaardige korrels en een cocktail van vitamine C, PP en B5. Dit 2-in-1 product zuivert, ontgift en geeft zuurstof aan de huid terwijl dode huidcellen worden verwijderd.

Sorbet Hydratant Corps 200 ml
De formule van deze verzorgende lichaamscrème is verrijkt met hydraterend komkommer extract en laat de huid zacht en confortabel aanvoelen. Een geursensatie van framboos en zwarte bes omhult het lichaam en deze extracten werken remineraliserend en verstevigend.

SOTHYS SAISONIÈRE DELUXE € 114,95

Deze set bestaat uit de 3 limited edition lente/zomer producten zoals hierboven omschreven én een cadeaubon voor de heerlijke oxygenererende seizoensbehandeling eveneens onweerstaanbaar door de heerlijke zoet-frisse geur van framboos en zwarte bes. Wanneer de salon weer geopend is kan deze cadeaubon ingeleverd worden voor deze behandeling die een perfecte combinatie biedt tussen ontspanning en intensieve verzorging van de huid op basis van zuurstof en vitamines.

Deze behandeling kost los € 69,50 en de producten zijn los verkrijgbaar en kosten € 25,- per stuk.

CadeaubonCADEAUBON

Natuurlijk is het ook mogelijk om een
losse cadeaubon te kopen. Hierop kun je
zelf een bedrag óf een behandeling naar
keuze laten zetten. De cadeaubon wordt
leuk verpakt met een aardigheidje erbij.

Informeer naar de mogelijkheden.

MEER

Sothys heeft een breed scala aan heerlijke doeltreffende producten om cadeau te doen. Informeer naar de moglijkheden om een leuke set voor iemand samen te stellen in een mooie cadeauverpakking.Bestellen

- De bestelling kun je telefonisch doorgeven, per e-mail, messenger of Whatsapp.

- Nadat de bestelling in behandeling is genomen ontvang je een betaalverzoek zodat er geen contact voor de betaling hoeft plaats te vinden.

- Bij het afhalen van de producten krijg je je bestelling in een tasje vanaf veilige afstand aangereikt aan de deur. Het is niet toegestaan om binnen te komen.

- Het is ook mogelijk om je cadeau op te laten sturen. Stuur je het naar het adres van degene die je wilt verrassen, kun je een persoonlijke boodschap doorgeven die op een mooi kaartje bijgevoegd zal worden. Bij post- of brievenbuspakketjes worden de verzendkosten wel doorberekend.