010 - 480 57 47      info@beauterygabrielle.nl

BEAUTERY
PRESTIGE

Sothys heeft diverse unieke cosmeceutische** huidverbeterende gezichtsbehandelingen ontwikkeld waarmee diverse huidproblemen kunnen worden aangepakt en waarbij optimalisatie ontspanning en van de huid centraal staan.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult zodat we kunnen bespreken welke mogelijkheden er zijn om jouw huid te verbeteren.

€ 84,90 *

BEAUTERY
PRO PEEL

Deze korte, doeltreffende cosmeceutische** behandeling om de huid te vernieuwen en celdeling intensief te stimuleren is een goede afwisseling of ondersteuning van de Beautery Prestige of om de huid een boost te geven. (Eénmalig of in kuurverband)

€ 47,90

BEAUTERY
SAISONNIÈRE

Ieder half jaar lanceert Sothys een speciaal ontwikkelde seizoensbehandeling om de huid te optimaliseren tegen de omstandigheden van het seizoen terwijl je wordt omringd door heerlijke geuren.
Bij deze behandeling staan well-being en ontspanning centraal maar het verzorgende element van de behandeling wordt zeker niet vergeten!


€ 72,50 *

BEAUTERY EXCELLENCE

Intensieve behandeling waarbij de huid grondig gereinigd wordt, onzuiverheden in de huid worden op een vrijwel pijnloze manier verwijderd door middel van het Ultrasonic Deep Cleansing apparaat. De huid wordt behandeld met een speciale peeling om o.a de celdeling en aanmaak van collagene- en elastine vezels te stimuleren. Om de huid te vezorgen worden producten gebruikt aangepast op het huidtype.

€ 76,90

* Bij deze behandelingen is gezichtsmassage en het modelleren van de wenkbrauwen standaard inbegrepen.

** Een cosmeceutische behandeling houdt in dat de producten die gebruikt worden in deze behandeling (cosmeceuticals) hoogwaardige actieve ingrediënten bevatten die dieper in de huid doordringen en doelgerichter werken waar het huidprobleem ontstaat en sneller resultaat bieden dan "gewone" verzorgende producten. Cosmeseutisch zit tussen cosmetisch en medisch in.

***prijswijzigingen voorbehouden