010 - 480 57 47      info@beauterygabrielle.nl

BEAUTERY PERFECTION

Intensieve behandeling waarbij de huid grondig gereinigd wordt, onzuiverheden in de huid worden op een vrijwel pijnloze manier verwijderd door middel van het Ultrasonic Deep Cleansing apparaat. De huid wordt behandeld met een speciale peeling om o.a de celdeling en aanmaak van collagene- en elastine vezels te stimuleren. Om de huid te vezorgen worden  producten gebruikt aangepast op het huidtype. 

€ 72,95

BEAUTERY SUBLIME

Een unieke huidverbeterende behandeling waarbij ontspanning en optimalisatie van de huid centraal staan. De huid wordt ontdaan van onzuiverheden op een vrijwel pijnloze manier door middel van het Ultrasonic Deep Cleansing apparaat. De huid wordt vernieuwd, verzorgd en gevoed met producten speciaal door Sothys ontwikkeld voor deze "SUBLIME" instituutbehandeling.

€ 83,90 *

BEAUTERY SAISONNIÈRE

Ieder half jaar lanceert Sothys een speciaal ontwikkelde seizoensbehandeling om de huid te optimaliseren tegen de omstandigheden van het seizoen. Bij deze behandeling staan well-being en ontspanning vaak centraal maar het verzorgende element van de behandeling wordt zeker niet vergeten!

€ 69,50 *

BEAUTERY PRO PEEL

Deze korte behandeling om de huid te vernieuwe en een boost van hydratatie te geven.€ 45,00

* Bij deze behandelingen  is gezichtsmassage en het modelleren van de wenkbrauwen standaard inbegrepen.