010 - 480 57 47      info@beauterygabrielle.nl

BEAUTERY PERFECTION

Intensieve behandeling waarbij de huid grondig gereinigd wordt, onzuiverheden in de huid worden op een vrijwel pijnloze manier verwijderd door middel van het Ultrasonic Deep Cleansing apparaat. De huid wordt behandeld met een speciale peeling om o.a de celdeling en aanmaak van collagene- en elastine vezels te stimuleren. Om de huid te vezorgen worden  producten gebruikt aangepast op het huidtype. 

€ 72,95

BEAUTERY SUBLIME

Een unieke huidverbeterende behandeling waarbij ontspanning en optimalisatie van de huid centraal staan. De huid wordt ontdaan van onzuiverheden op een vrijwel pijnloze manier door middel van het Ultrasonic Deep Cleansing apparaat. De huid wordt vernieuwd, verzorgd en gevoed met producten speciaal door Sothys ontwikkeld voor deze "SUBLIME" instituutbehandeling.

€ 83,90 *

BEAUTERY SAISONNIÈRE

Ieder half jaar lanceert Sothys een speciaal ontwikkelde seizoensbehandeling om de huid te optimaliseren tegen de omstandigheden van het seizoen. Bij deze behandeling staan well-being en ontspanning vaak centraal maar het verzorgende element van de behandeling wordt zeker niet vergeten! 

€ 69,50 *

BEAUTERY RAPIDE

Deze korte behandeling is bedoeld om de huid tussendoor een oppepper te geven als je bijvoorbeeld een feestje hebt, je huid grauw en futloos ziet of je gewoon even behoefte aan ontspanning hebt.
Er zijn diverse varianten  van de Fast Facial om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

€ 32,50

* Bij deze behandelingen  is gezichtsmassage en het modelleren van de wenkbrauwen standaard inbegrepen.