010 - 480 57 47      info@beauterygabrielle.nl

TROUWPLANNEN?


Beautery Gabriëlle biedt voor ieder bruidje advies op maat.

Met make-up kun je een huid een mooie teint geven en egaler doen lijken. Maar het is fijner als de huid van zichzelf een stralende teint heeft en zo egaal mogelijk is. Daarom kunt je, liefst zes tot acht maanden van te voren, starten met een behandeltraject om de huid te verbeteren met de behandelingen en producten van Sothys.
Samen kunnen we kijken naar de conditie van de huid en wat nodig is om de huid weer in balans te brengen zodat de huid er van nature gezond uitziet. Zo is er minder make-up nodig en heb je niet het gevoel dat je een masker draagt en kun je lekker jezelf zijn.
Iedere bruid wil toch stralen als een "natural beauty"?

Als het uitsluitend gaat om de bruidsmake-up kun je een afspraak maken voor een proefmake-up. Het best is om dit drie tot zes weken van te voren te doen. Je krijgt niet alleen advies over welke make-up het best bij je past maar de uiteindelijke bruidsmake-up wordt ook bij je aangebracht.
Op de dag zelf wordt de make-up gefixeerd zodat deze de hele dag goed blijft zitten. Alleen de lipstick dient zo nu en dan bijgewerkt te worden.

Wenkbrauwen bepalen veel van de uitdrukking in het gezicht dus is het raadzaam deze mooi in model te laten brengen voor de grote dag. De oogmake-up blijft dan ook mooier zitten omdat deze niet op de kleine donshaartjes blijft liggen die zich onder de wenkbrauw bevinden. Het is beter een aantal keer van te voren de wenkbrauwen te laten modeleren omdat wenkbrauwen soms in het verleden niet op de juiste manier geëpileerd zijn en ongelijk zijn geworden.

Tevens is het mogelijk de wenkbrauwen te laten verven zodat de ogen meer zullen spreken. En als extra verzekering dat de wimpers de hele dag mooi intens zwart blijven kunt je deze ook geverfd worden.

Maak ruim van te voren een afspraak voor een vrijblijvend advies, het bespreken van de mogelijkheden en het opstellen van een behandelplan aangepast aan jouw wensen.

BRUIDSMAKE-UP

inclusief proefmake up

€ 89,90