010 - 480 57 47      info@beauterygabrielle.nl

MEE-ETERS WEG ZONDER PIJN? HET KAN!!

Met het Ultrasonic Deep Cleansing (UDC) apparaat wordt de huid op een aangename en veilige manier intensief gereinigd. Door de 28.000 ultrasone trillingen per seconde wordt opgehoopt talg in de huid "vloeibaar" gemaakt, worden verstopte poriën gereinigd, onzuiverheden afgevoerd en dode huidcellen verwijderd.
Het verwijderen van hardnekkige verstoppingen wordt vergemakkelijkt.

Ultrasone trillingen hebben tevens een positieve invloed op de vochtbalans van de huid en bevorderen de aanmaak van hyaluronzuur en collageen in de huid.

De huid voelt zacht en egaal en krijgt een frisse heldere teint. 

UDC 

(geïntegreerd in diverse gezichtsbehandelingen)


LEUK OM TE GEVEN, LEUK OM TE KRIJGEN....


Wil je een leuk persoonlijk geschenk geven? De cadeaubon van Beautery Gabriëlle is verkrijgbaar vanaf € 12,50 en wordt feestelijk ingepakt. Je kunt er een bedrag op laten zetten of een behandeling naar keuze. Het is ook mogelijk om in overleg een persoonlijk arrangement samen te stellen, zoals een verjaardags- of moederdagarrangement.

Je kunt de cadeaubon telefonisch, per mail of via het contactformulier bestellen en dan een afspraak maken om deze op te komen halen. Zo is er genoeg tijd om er een mooi pakketje van te maken.


CADEAEUBON

vanaf € 12,50


BOLERO MINERALE MAKE-UP


BOLERO is een transparante make up die zich helemaal aanpast aan je eigen huid. Streept niet, vlekt niet en ziet er helemaal natuurlijk uit. Super eenvoudig op te brengen en ook weer te verwijderen. Je wordt gewoon een tintje donkerder waardoor je de hele dag die lekkere, mooie gezonde vakantie bruine kleur behoudt!

De grote BOLERO kwast is speciaal gemaakt voor het moeiteloos en perfect opbrengen van de poeder. Je gaat een paar keer met de kwast langs de poeder en vervolgens een paar keer met de kwast over je hele gezicht.
Nu ben je klaar voor weer een mooie dag! 

BOLERO past zich zelf aan je huid aan, dus iedereen kan het probleemloos aanbrengen. Tevens te gebruiken voor het lichaam. 
De prijs van de make up bedraagt € 15,00 en van de kwast € 7,50.


Setprijs € 20,00