010 - 480 57 47      info@beauterygabrielle.nl

Extra nieuwspagina nu de salon voor onbepaalde tijd gesloten is.

Omdat niet iedereen gebruik maakt van Facebook zal ik ook hier de berichten van mijn Facebookpagina (zo veel mogelijk) plaatsen. Mijn Facebookpagina is een open pagina dus iedereen kan deze bekijken.

Donderdag 1 meiwelcome May

Begin maart kwamen de klanten nog naar de salon voor een heerlijke behandeling. Sinds half maart is de salon gesloten vanwege het coronavirus. April was de eerste maand dat er geen enkele behandeling is gegeven en mijn inkomsten uitsluitend uit de verkoop van producten en de kit voor de thuis-behandeling moest komen.
Ik wil iedereen die de afgelopen maand producten heeft gekocht heel erg bedanken. Bedankt voor het steunen van mijn bedrijfje in deze lastige tijd. Niet alleen mijn vaste klanten, vriend(in)en, maar ook vrienden van vrienden die nog nooit bij mij in de salon zijn geweest. Super bedankt! ❤️🙏🏻❤️ En ook voor alle lieve berichtjes❣️

Vandaag is de eerste dag van mei. Op 20 mei wordt er meer bekend of en hoe de salon open mag. Tot die tijd hoop ik dat ik nog steeds voor jullie klaar mag staan voor het afhalen of verzenden van jullie huidverzorgingsproducten, behandelingen voor thuis, huidverzorgingsadvies en eventueel Moederdagcadeautjes. Ik kan jullie steun nog steeds goed gebruiken....

Stay safe, stay healthy, stay beautiful!

Liefs, Gabriëlle.

Dinsdag 21 april

Vanavond tijdens de persconferentie is er bekend gemaakt dat onder andere de schoonheidssalons vooralsnog gesloten blijven. Ondanks dat ik hier al rekening mee had gehouden en ik achter dit besluit van de regering sta vind ik het ontzettend jammer dat ik voorlopig nog geen behandelingen kan geven.
Waar ik in de afgelopen weken wel achter ben gekomen is dat ik zeker weet dat dit vak is waar mijn hart ligt. Ik mis het ontzettend en ik kan me niet voorstellen wat ik anders zou doen. Ik kan niet wachten om weer echt aan de slag te gaan.
Maar tot die tijd zit ik niet stil. Voor zowel mijn lieve, vaste klanten als nieuwe klanten sta ik klaar voor huidverzorgingsadvies, thuisbehandelingen, tips en informatie over de producten van Sothys. Voor het afhalen van producten, cadeaubonnen, de kits en nu ook (moederdag)cadeau's sta ik natuurlijk ook tot jullie beschikking.

Stay healthy, stay safe & stay beautiful!

Vrijdag 17 apriladvies via videogesprek


Woensdag 8 april

Wist je dat je de Beautery Mini Home Kit en de Beautery SOS Hand Kit ook per brievenbuspost* kan ontvangen? Dus wil jij ook zo’n heerlijke gezichtsbehandeling voor thuis of je droge handen herstellen? Of wil je iemand anders met en van deze kits verrassen? Geef je bestelling dan door onder dit bericht en dan neem ik contact met je op.

* De verzendkosten bedragen € 3,64. Voor dit bedrag kan er zowel een hand kit als een home kit in één envelop verzonden worden.
Beautery Mini Home Kit; Gezichtsbehandeling voor thuis, €39,- exclusief verzendkosten.
Beautery SOS Hand Kit; Om "kapotgewassen" handen te herstellen en te verzorgen, €14,50 exclusief verzendkosten.

Dinsdag 7 aprilSOS Hand Kit

Zijn jouw handen ook droog en heb je kloofjes door het vele wassen? Je huid kan zelfs zo aangedaan zijn dat je eczeem(achtige) plekken op je handen krijgt. Dit komt omdat je de natuurlijke beschermlaag van je huid hebt “afgewassen” en deze niet de kans krijgt zich te herstellen. Daarom heb ik deze Beautery SOS Hand Kit samengesteld.

Met de crème en het elixer herstel je ‘s nachts van de natuurlijke afweer en overdag verzorg en bescherm je met de handcreme.
Er zit, net zoals in de Beautery Mini Home Kit voor het gezicht, ook in de Beautery SOS Hand Kit een uitgebreide omschrijving. Deze kit om je handen weer heerlijk zacht te maken kost € 14,50 en is vanaf nu te bestellen.

Vrijdag 3 april

Het Corona virus houdt ons allen momenteel in zijn greep en inmiddels is er door de overheid bekend gemaakt dat de situatie in ieder geval tot en met 28 april niet zal veranderen. De salon blijft dus voorlopig gesloten, maar dat betekent niet dat de verzorging van de huid stopt. We hebben samen zo hard gewerkt aan het verbeteren van jouw huid, het zonde zou zijn wanneer dit resultaat door deze situatie teniet wordt gedaan.

Daarom heb ik met een aantal mooie producten van Sothys de “Beautery Mini Home Kit” samengesteld. Hiermee kun je jezelf een aantal korte behandeling geven om je huid even een goede boost te geven en, met ondersteuning van een goede dagelijkse verzorging, je huid zo weer in goede/betere conditie brengen en/of houden.

De Beautery Mini Home Kit kost € 39,- en is goed voor 2 à 3 behandelingen. Een aantal van de producten zal zelfs langer mee gaan. De inhoud van de kit kan variëren (dit is afhankelijk van het huidtype) maar bevat altijd hetzelfde aantal producten. (voor volledige opschrijving: /actie2 )

Bestel de kit voor jezelf of geef hem cadeau aan iemand die je een hart onder de riem wilt steken. De kit mag op afspraak worden afgehaald of kan worden bezorgd bij afname van 2 stuks of in combinatie met nog minimaal 1 verkoopproduct. Lopende kortingsacties gelden niet op deze kit.

Wanneer je een vraag hebt over de kit of huidverzorgingsadvies nodig hebt mag je uiteraard contact met me opnemen. Ook in deze tijd sta ik voor je klaar!

Tot slot zou ik jullie om een kleine gunst willen vragen. Omdat het een moeilijke tijd is voor mij als kleine zelfstandig ondernemer wil ik jullie vragen om anderen op de hoogte te stellen van mijn acties. De berichten die ik stuur mogen doorgestuurd worden. Heb je Facebook? Zou je dan mijn berichten en mijn pagina willen liken, delen, vrienden taggen en af en toe een reactie willen plaatsen? Hier help je mij enorm mee! Ik dank je alvast voor de moeite.

Stay healthy, stay safe & stay beautiful.

Liefs, Gabriëlle.

Donderdag 2 april

Eindelijk de onthulling op facebook; de Beautery Mini Home Kit! Een heerlijke behandeling voor thuis. Voor jezelf of om iemand cadeau te doen.
Mijn facebook pagina is voor iedereen zichtbaar dus klik links bovenaan deze website of rechts onderaan op het facebook-icoon en dan kun je het filmpje zien.

Of kopieer deze link:https://www.facebook.com/beauterygabrielle/videos/241421100382111/

Dinsdag 31 maart

Gisteravond nog tot laat in de weer geweest. Waarmee precies? Dat laat ik je snel weten....


Woensdag 25 maart

Bij deze opnieuw een filmpje om één van de meest gestelde vragen van mijn klanten te beantwoorden; "Hoe kan ik momenteel zelf mijn wenkbrauwen bijhouden?"
Mijn facebook pagina is voor iedereen zichtbaar dus klik links bovenaan deze website of rechts onderaan op het facebook-icoon en dan kun je het filmpje zien.

Of kopieer deze link: https://www.facebook.com/beauterygabrielle/videos/211010326791152/

Donderdag 26 maart

Even een berichtje om mijn dankbaarheid te uiten. Zojuist heb ik weer een aantal bestellingen klaargezet. Waar ik normaalgesproken gelukkig wordt van het feit dat jullie de producten van Sothys bij mij kopen zodat we samen werken aan de verbetering of het “in shape” houden van jouw huid, voel ik nu ook een grote dankbaarheid. Dat jullie in deze tijd de producten en cadeaubonnen blijven kopen, lieve berichtjes sturen, advies vragen met betrekking tot huidverzorging en producten en mijn berichten op Facebook liken en delen doet mij zo veel goed. Dank jullie wel allemaal! ❤️❤️❤️


Zondag 22 maart

Op mijn facebook pagina kun je nu een filmpje bekijken waarin ik de meest gestelde vraag van mijn klanten beantwoord. Mijn facebook pagina is voor iedereen zichtbaar dus klik links bovenaan deze website of rechts onderaan op het facebook-icoon en dan kun je het filmpje zien.

Of kopieer deze link: https://www.facebook.com/772916626073970/posts/3153458211353121/?vh=e&d=n

Zaterdag 21 maart

Tot nu toe zijn er nog geen bestellingen geplaatst voor producten die bij klanten aan huis bezorgd moeten worden. Natuurlijk kun je gewoon blijven bestellen. Mochten er nog verzoekjes voor bezorging komen zal ik een bezorgmiddag/ochtend bepalen. Afhalen mag iedere dag, maar uitsluitend op afspraak.

Tip: vergeet niet 1 á 2 maal per week je huid extra te voeden met een maskertje. Geen tijd is geen excuus. Bijna alle maskers van Sothys kun je ‘s avonds in plaats van je nachtverzorging aanbrengen en lekker in laten trekken terwijl je slaapt! Ook is er een scrub en masker in één.
Voor persoonlijk advies over welke producten je het best kunt gebruiken om je huid te verzorgen nu een behandeling er voorlopig niet in zit mag je altijd contact opnemen.

Voor meer informatie over producten, bestellen, afhalen, bezorgen (gratis) en een prijslijst van de producten zie: www.beauterygabrielle.nl

Vrijdag 20 maart

https://m.facebook.com/studiohaarenzo/?locale2=nl_NL

Net zoals ik zijn er veel collega ondernemers die hun bedrijf door de omstandigheden tijdelijk moeten sluiten. We proberen elkaar te helpen en steunen waar we kunnen.

Via deze weg wil ik jullie voorstellen aan Warda, eigenaresse van Studio Haar & Zo. Neem eens een kijkje op haar pagina, like en volg haar. Het is momenteel zelfs mogelijk om tijdelijk je haarverzorgingsproducten bij je thuis te laten bezorgen!

Woensdag 18 maart 2020

Lieve klanten,

Dit is de derde dag dat mijn salon gesloten is en ik dus geen behandelingen geef. Dit betekent niet dat ik stil zit. Behalve dat ik mijn zoontje begeleid met zijn schoolwerk ben ik druk bezig met bedenken hoe ik mijn klanten toch nog van dienst kan zijn.

Om te beginnen kunnen jullie producten blijven bestellen en zal ik jullie binnenkort berichten over het thuisbezorgen hiervan. Tevens is het mogelijk de producten af te halen op afspraak.

Voor advies over de verzorging van je huid of huidproblemen ben ik natuurlijk ook beschikbaar. Stuur me een persoonlijk bericht en dan maken we een afspraak voor een videogesprek.

Ik wil jullie regelmatig voorzien van tips en tricks hoe jullie nu het best je huid zelf kunnen verzorgen. Hier binnenkort meer over.

Verder vul ik mijn tijd onder andere met het volgen van interessante webinars, het lezen van vakliteratuur en ben ik op zoek naar een leuke online training/cursus.

Wat ik momenteel het meest mis van het “normale” leven is het persoonlijk contact met jullie; mijn lieve, trouwe klanten en de aanblik van jullie stralende huid na een behandeling. Wie weet hoe lang het duurt voordat we elkaar weer zien...

Laten we contact houden met elkaar, zowel met persoonlijke berichten als via social media.

Nieuwe klanten zijn ook in deze tijd welkom! Helaas even niet hier in de salon, maar gelukkig hebben we in deze tijd tal van andere mogelijkheden voor communicatie.

Dus dit bericht delen mag zeker!

Misschien zitten er nu wel mensen thuis die het voornemen hadden binnenkort eens een afspraak te maken bij de schoonheidsspecialiste vanwege bepaald huidprobleem of voor advies over de juiste huidverzorging. Nu hebben ze opeens meer tijd, maar zijn alle salons gesloten dus schiet het er weer bij in. Dus op deze manier wil ik ook deze mensen graag van dienst zijn.

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichtjes die ik de afgelopen dagen heb ontvangen.

Met pijn in mijn hart heb ik mijn salon met ingang van afgelopen maandag moeten sluiten vanwege het virus en deze berichtjes doen mij echt veel goed in deze tijd waarin ik mijn beroep, mijn passie, niet kan uitoefenen.

Stay healthy, safe and positive!

Veel liefs❤️,

Gabriëlle.

Zondag 15 maart 2020

Naar aanleiding van de laatste berichten en maatregelen rondom het Corona virus heb ik besloten om de salon tot 6 april te sluiten en alle afspraken af te zeggen.

Het is wel mogelijk om producten op te halen op afspraak. Helaas kan er hiervoor tijdelijk niet contant betaald worden.

Lieve klanten, pas goed op jezelf en hopelijk zien we elkaar in goede gezondheid weer snel in de salon wanneer dit alles achter de rug is.

Veel liefs! 🙋🏼‍♀️❤️🍀